Intrebari despre Copii 1-2 ani

2 August 2013 Anonim intreaba:
buna. Am un baietel de 18 luni si inca e dependent de suzeta. Incerc cu greu sa il limitez insa se ajunge la isterie de fiecare data cind nu o are. Cel mai des o i-a ininte de somn, mai mult nu adoarme fara ea. Imi puteti spune va rog voi cum ati dezvatat bebeii de suzeta( in cazul in care ati folosito si voi) Merci mult!
Ai un raspuns pentru Anonim ?
RASPUNSURI (4)
12 August 2013 la ora 16:55 Anonim a raspuns:
bero
11 Septembrie 2013 la ora 14:07 Anonim a raspuns:
Buna si eu am o fetita de 2 ani jumatate si noi am reusit sa scapam de suzeta pot spune cu mare usurinta cred ca in jurul varstei de 1 an si vreo 2 luni.Erau cele mai bune prietene cu ea se culca si cu ea se trezea.In acea perioada ii ieseau dintisorii si tot o rodea pe dna.tzatzi(asa ii spunea:)pana cand a ciupito intr-un colt si apoi inveitabil s-a rupt de tot.Ea singura mi-a zis ca a rupt-o.Initial m-am speriat ca am crezut ca a inghitit-o si am cautat-o o zi intreaga prin casa pana am gasit-o sa ma asigur ca nu o inghitise.A fost suparare mare in casa si desi mai aveam suzete de schimb am zis ca acum trebuie sa ma tin tare sa sa o dezvat de suzeta daca vreau sa scap de ea.Ii spuneam mereu ca nu eu am fost cea care a rupt-o si o intrebam mereu cine a stricat-o?si-mi raspunde-a cu jumatate de gurita:eu am lupt-o!!Trebuie sa recunosc ca o saptamana nu am avut nopti bune dar am rezistat(si eu ma mir de mine aucm ca-mi aduc aminte:)).Sper din suflet sa va ajute pontul!!
28 Octombrie 2013 la ora 18:28 Anonim a raspuns:
nu ii mai da suzete
28 Noiembrie 2013 la ora 13:55 Anonim a raspuns:
simplu... tot i-am spus ca e mare si ca deacum ar trebui sa o dam pe geam la catel...zis si facut odata cand a prins geamu deschis a luat suzeta si a aruncat-o pe geam. bineinteles ca atunci cand a venit vremea de nani mi-a cerut-o. e\i-am spus ca a papat-o catelu` si nu mai are mama alta.GAtA nu mai este..